Vi har varit på kurs!

Ovant, roligt, spännande och ÄNTLIGEN! Det här är några av av orden som dyker upp när jag frågar mina kurskamrater om vad de tycker om att få vara på kurs igen. I helgen var vi 15 blockflöjtister som samlades i Stockholm för att spela tillsammans.

 

Kursen arrangerades av Folk Flute Academys Görans Månsson och Kim Persson. Gäst-föreläsare var även Kristine West. Med en blandning av solo-lektioner, mindre och större grupper, gehörspel och tekniktips var vi ett ganska trött gäng, fulla av inpiration, som reste ut över Sverige igen den här eftermiddagen. 

 

Vi har fått grottat ner oss i schottisar, polskor, visor och vallåtsmodus med mera! Lyssnat på en hej dundrandes lärar-konsert och såklart har vi diskuterat en och annan flöjt och vart sjutton ska vi äta någonstans? 

TACK! För en fantastik helg allihop! Extra tack till våra lärare Göran, Kim och Kristin som gjort detta möjligt.

Jag har, precis som mina kurskamrater, njutit av att få spela igen. Koncentrerat mig så hjärnan exploderat för att lära in på gehör och kommit på en massa roliga projekt och idéer för framtiden. Klockan har blivit sent så därför pausar jag texten här och ni här njuta av massor av bilder från helgen.

Text och Foto: Sparf Alexandra Larsson

 

   
     
30 Sep 2021