Blockflöjt Sverige flyttar hit - VÄLKOMNA!

2024 och Blockflöjt Sverige´s blogg har fått äran att flytta till nytt domän och nytt rum, det är vi så tacksamma för. I skrivande stund (februari) så pågår den stora flytten för fullt, alla inlägg från den tidigare hemsidan skall flyttas över till den nya, med bilder och texter så tar det en hel del tid. Men vi jobbar på. Den som väntar på något gott...

Det är såklart årets stora nyhet!

Att vi får flytta in på Blockflöljtsförbundets hemsida. Det är verkligen en nyp-mig-i-armen-känsla. Jag tackar ödmjukast för förtroendet!

Men jag lever också fortfarande på lyckoruset efter luciahelgen. Min absoluta favorithelg och favoritmusik. I år fick jag också göra något som var riktigt stort för mig. Jag fick sitta med i luciabandet på den kulturskolan där jag spelar mina instrumet. Jag var alltså eleven tillsammans med 4 riktiga musiker, bandet bestod av pianist Mikael Boström Eric, kontrabasist Anders Olsson, slagverkare Daniel Korning och två blockflöjtister Johanna Bergman och jag. En riktig dunderkonstellation om du frågar mig. På bilden ovan ser ni oss innan ett av våra lucia-gig, det är pianisten som saknas, jag tror han letade efter noter vid fototillfället... =). 

Vårterminen har nu dragit igång och jag hoppas att ni, precis som jag, ser fram emot utmaningar, en del frustration (jag känner mig själv), lycka och success i övningsrum och konsertlokaler. Så rullar snart vårserien igång här på Blockflöjt Sveriges nya blogg!

Kul att du hittat hit! 
Lämna gärna en notering i kommentarerna. 

___________________________
Text: Alexandra Larsson

 

6 Feb 2024